Dan Stănescu oferă antrenamente gratuite pentru tinerii care au de susţinut probe sportive

de | 08/02/2021 | Local, Sport

Zeci de tineri, care nu au posibilitatea de a plăti pentru a se antrena în vederea susţinerii probelor sportive în diferite instituţii de învăţământ, au posibilitatea să se perfecţioneze prin ajutorul dat de sportivul romaşcan Dan Stănescu.

Până acum, peste 100 de tineri i-au cerut ajutorul, iar fetele par a fi mai interesate decât băieţii. Antrenamentele au loc în fiecare sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11, în zona de fitness a Parcului Municipal Roman. 

M-am gândit să ajut tinerii care nu au posibilitatea să plătească un profesor pentru a se antrena în vederea susţinerii probelor sportive în anumite unităţi de învăţământ, în condiţiile în care un antrenament pe lună ar costa în jur de 400-500 de lei. Sunt mulţi tineri care au capacitate intelectuală dar nu şi-au dezvoltat-o pe cea sportivă. Aşa că, susţinut fiind şi de administraţia locală, de primarul oraşului, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11, aştept tinerii interesaţi în zona de fitness din Parcul Municipal. Antrenamentele sunt gratuite, nu se percepe nicio taxă. Eu fac asta pentru tinerii romaşcani, dar am şi tineri din zonele limitrofe care vin la antrenamente. Până acum am 125 de tineri interesaţi şi acest lucur nu poate decât să mă bucure. Aş putea spune că fetele sunt mai interesate decât băieţii. Consider că, dacă cei din zona noastră vor reuşi în planurile lor în număr cât mai mare, pe viitor va creşte şi standardul de viaţă. Satisfacţia mea creşte direct proporţional cu numărul tinerilor care reuşesc pe acest drum.

Dan Stănescu

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.