Se înființează Târgul Auto Săptămânal la Roman

de | 11/02/2021 | Local, Administrație, Economic

Profitând de faptul că târgul de mașini de la Bacău nu se mai ține de ceva vreme, administrația romașcană vrea să înființeze „Târgul Auto Săptămânal”.

În acest sens, pe ordinea de zi a ședinței de îndată a consiliului local a fost introdus un proiect de hotărâre ce prevede amenajarea târgului de mașini la Bazarul Municipal Roman, zonă care este prevăzută cu camere de supraveghere.

Regulamentul propus spre aprobare prevede că târgul se va ține în fiecare duminică între orele 07:00-15:00, că fiecare autovehicul prezentat spre vânzare va avea obligatoriu expus un anunț în acest sens și că nu este permisă staționarea autovehiculelor expuse spre vânzare în incinta târgului după ora 15:00.

Expozanții vor trebui să achite 5lei pentru motociclete și motorete, 10 lei pentru autovehicule de maxim 3,5 tone și 20 lei pentru vehiculele de peste 3,5 tone.

Târgul Auto Săptămânal va fi organizat de Direcţia Administrare Piețe.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.