Județul Neamț sub cod galben de ger și vânt puternic

de | 15/02/2021 | Local, Util

Agenția Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică de vreme deosebit de rece și intensificări ale vâtului pentru mai multe județe din moldova, printre care se află și județil Neamț.

Astfel, în intervalul 15 februarie, ora 20:00 – 17 februarie, ora 10:00 va fi
vreme deosebit de rece și ger dimineața și noaptea în nord, centru și est și local în sud. În intervalul menționat, în nordul, centrul și estul țării, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă dimineața și noaptea, iar în cursul nopții de marți spre miercuri (16/17 februarie) și în regiunile sudice. În aceste zone temperaturile minime se vor încadra, în general, între -15 și -10 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor coborî până în jurul a -20 de grade.

Maximele termice din cursul zilei de marți (16 februarie) vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -6 și 0 grade. Pe parcursul zilei de luni (15 februarie), în Moldova, local și temporar vor fi intensificări ale vântului cu rafale în general de 55…60 km/h, astfel încât senzația de rece va fi accentuată, iar în jumătatea de nord a regiunii, zăpada va fi spulberată.

Articol scris de Coca Cozma

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.