Iulian Negru pleacă din poziția de arhitect-șef al Primăriei municipiului Roman. „Prioritățile mele s-au schimbat”

de | 03/03/2021 | Local, Administrație

Arhitectul Iulian Negru va părăsi administrația locală din poziția de arhitect-șef al Primăriei, postul urmând a deveni vacant de luni, 8 martie 2021. Iulian Negru ocupă această poziție de peste doi ani, anterior activând tot în același departament.

Nu a fost scandal, nu a fost nici o ceartă, pur și simplu prioritățile mele s-au schimbat și vreau să stau mai mult lângă familie. Am plecat prin acordul părților, de luni nu mai sunt arhitect șef în Primăria Roman, nu știu încă ce o să fac, probabil că îmi voi continua studiile și am tot timpul din lume să mă hotărăsc ce voi face în continuare.

Iulian Negru

Funcția va fi preluată interimar de cineva din același departament, urmând ca Primăria Roman să facă diligențele necesare pentru scoaterea postului la concurs.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.