Accident în intersecția semaforizată din Cordun

de | 05/05/2021 | Rural, Actualitate

Prin apel la 112, în jurul orei  18:29, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe DJ 207 B, pe raza  comunei Cordun.

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru descarcerarea grea, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Cordun și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.

Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, în intersecția semaforizată din centrul comunei. Patru persoane ce se aflau într-unul dintre autoturisme au fost scoase de către participanții la trafic.

În urma accidentului rutier au rezultat patru victime, trei adulți și un minor. Toate victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele medicale sosite la locul evenimentului,  ulterior fiind transportate la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

accident cordun 2

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.