Bătrân înșelat în fața blocului

de | 27/03/2016 | Fără categorie

Poliţia municipiului Roman a fost sesizată sâmbătă, 26 martie, de un romașcan de 80 de ani, despre faptul că a fost înșelat de două persoane necunoscute, de la care a cumpărat două bijuterii din material galben, ce i s-au prezentat ca fiind din aur, achitând pentru acestea suma de 1.400 lei. Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 21 – 22 martie, în timp ce bărbatul se afla pe o bancă din faţa blocului, a fost abordat de către două persoane necunoscute, de sex bărbătesc, care i-au oferit spre vânzare două bijuterii din material de culoare galbenă, spunându-i ca sunt din aur. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune și în vederea identificării autorilor.

”Pentru a nu deveni victima infracțiunii de înșelăciune vă recomandă să nu dați curs solicitărilor sau ofertelor provenite de la persoane necunoscute sau persoane care își declină o anumită calitate. De asemenea, dacă aceste persoane vă propun să vă folosească bijuteriile sau banii din diferite motive sau să vă vândă bijuterii, nu fiți naivi, refuzaţi ofertele pentru a nu deveni victima unor escrocherii. În cazul în care sunteți acostați de astfel de persoane, anunțați în cel mai scurt timp Poliția prin 112 pentru depistarea, identificarea și verificarea acestora”, recomandă polițiștii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.