Mici piloți în centrul orașului

de | 18/05/2016 | Educație, Local, Sport

Motoare turate, viraje strânse, slalom printre jaloane, viteză, precizie și multă pasiune. Asta au demonstrat elevii Cercului de karting din cadrul Clubului Copiilor Roman miercuri, în centrul municipiului Roman. Micii piloți au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute la competițiile de profil, apoi s-au suit în karturi și i-au impresionat pe toți cei prezenți.

”Vă mulțumesc, domnule director Ilie Boloca, vă mulțumesc, domnule primar, pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului. Organizăm astăzi o demonstrație de karting cu copii care sunt prezenți la cercul de karting al Clubului Copiilor Roman. Această activitate se va desfășura în două etape, o să-i vedeți pe copii începători de la Clubul Copiilor Roman; sunt copii care abia au stat însumat într-un cart până într-o oră din păcate, din cauza condițiilor meteo și a lipsei unei piste de karting. Aceasta e o problemă la Roman, că am avut, dar nu am reușit să o păstrăm. Sperăm ca administrația locală să țină cont de această dorință a noastră pentru că, în primul rând, copiii merită să se pregătească în condiții de siguranță, iar Romanul merită să organizeze competiții de nivel național. În a doua parte o să-i vedem pe veteranii, dacă-i putem numi așa, copii cu vârste între 7 și 12 ani își vor arăta măiestria în condusul și pilotatul cartului și puterea motoarelor cu care sunt dotate aceste karturi”, a afirmat profesorul Sorin Balint, coordonatorul Cercului de karting din cadrul Clubului copiilor Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.