Dan Manoliu, sigur pe reușita PSD la parlamentare

de | 11/07/2016 | Local

Președintele PSD Roman, Dan Manoliu, este convins că social-democrații vor fi câștigători la următoarele alegeri. Acesta este pregătit să-și riște cariera, garantând pentru procentul pe care PSD Neamț îl va obține la alegerile pentru Parlamentul României, ce vor avea loc peste câteva luni.

Invitat în emisiunea ”Derapaj controlat” de la TopAll, președintele PSD Roman a vorbit și despre alegerile parlamentare din această toamnă. Întrebat dacă speră la un rezultat favorabil, Dan Manoliu dat asigurări că scorul va fi în favoarea social-democraților. ”Ooo! Nu că sperăm… Suntem convinși că vom reuși să câștigăm alegerile parlamentare, ținând cont de semnalul dat la alegerile locale”, a spus Dan Manoliu, președinte PSD Roman.

Liderul social-democraților romașcani a spus că PSD va obține la Neamț un procent de peste 50% și a precizat că poate da ”în scris acest procent” și că va ieși din politică dacă nu se adeverește ce a spus el. Dan Manoliu a mai zis că PSD va fi cel care va da viitorul premier și că votul pentru alegerea Parlamentului României va fi unul diferit de cel pentru alegerile locale. ”Sunt alte condiții; și campania electorală și alegerile parlamentare sunt total diferite de cele locale. La cele locale contează foarte mult și omul, contează foarte mult și posibilitățile. La parlamentare este efectiv vot politic; contează și oamenii propuși, dar atâta timp cât, totuși, am ocupat niște poziții-cheie, atât în Piatra-Neamț…. trebuie să recunoaștem că, de fapt, e vot politic cel de la Consiliul Județean, noi am câștigat, PSD. Ținând cont de faptul că avem președinția Consiliului Județean, ținând cont că am menținut un număr mare de unități administativ-teritoriale în care au câștigat primarii reprezentanți ai PSD, eu spun că nu vor fi probleme.”

Cum vor vota nemțenii peste câteva luni vom afla atunci. Cert este că, în această vară, partidele lucrează deja la întocmirea listelor de candidați și, promit, ca de obicei, că cei mai competenți oameni se află pe acele liste.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.