Noii polițiști au depus jurământul

de | 11/07/2016 | Județean

Luni, 11 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de cedință de către noii colegi ai polițiștilor nemțeni încadrați în profesia de polițist, ca urmare a promovării examenului organizat în cursului lunii mai la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

În prezența oficialităților locale, a reprezentanților structurilor MAI în teritoriu, a membrilor de familie și a reprezentanților mass media, cei 72 polițiști au depus jurământul de credință, care reprezintă un angajament spre asumarea de răspunderi în numele societății, petru a-i apăra valorile materiale și spirituale. Ceremonia a fost deschisă de inspectorul șef al IPJ Neamț, comisarul șef Paul Tablan, care a transmis și mesajul conducerii Inspectoratului General al Poliției Române. După depunerea jurământului, noii polițiști încadrați la IPJ Neamț au primit mesaje de felicitări de la prefectul Județului Neamț, Niculina Dobrilă, vicepreședintele CJ Neamț, Ion Asaftei, inspectorul șef al IJSU Neamț, colonel Nițică Ioan și comandantul Garnizoanei Neamț, colonel Cristian Hîra. Din partea polițiștilor nou încadrați a luat cuvântul agentul Roxana Lungu, care a obținut cea mai mare medie la concursul de admitere , respectiv 9.77.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.