Lucrări pentru prevenirea inundațiilor în zona Tinosului

de | 20/09/2016 | Local

Locuitorii cartierului Nicolae Bălcescu pot spera că ploile care vor veni nu-i vor afecta atât de mult, așa cum s-a întâmplat în aceast an, la începutul lunii iunie, când mai multe curți au fost inundate. După mai multe sesizări către Primărie referitor la un canal care se înfundă periodic, reprezentanții administrației publice locale au decis să trimită o echipă care să lucreze la rezolvarea problemei.

Ar fi vorba de o echipă din cadrul aceleași firme care a lucrat la  construcția microhidrocentralei de pe râul Moldova și care va decolmata canalul de pe Tinosului, astfel încât pentru următorii ani oamenii să nu mai aibă probleme. Lucrările au început zilele trecute și vor continua pentru următoarele două-trei luni, în funcție de condițiile meteorologice.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.