Echipa USR Neamț a atras atenția presei internaționale

de | 07/12/2016 | Județean, Local, Politică

Candidații USR Neamț au fost însoțiți, marți, 6 decembrie, de o echipă de la radio-televiziunea publică din Norvegia. Jurnalistul  și colegii care au venit în Neamț au mers, o zi întreagă, cu Iulian Bulai, candidat USR Neamț pentru camera Deputaților, cu Ioan Ploscaru, candidat USR Neamț pentru Senatul României, și cu echipa USR Neamț. Echipa a filmat pas cu pas o zi din campania electorală de la Neamț, prin ochii echipei USR.

iulian-bulai-pe-strada

Ieri am fost însoțit de un jurnalist al radio-televiziunii norvegiene. Am mers împreună la BEJ, am ridicat un colet de la curierat, am mers să împărțim pliante în Piatra-Neamț și în Roman, în centre comerciale. Se întâmplă lucruri minunate la nivel de implicare a oamenilor noi și a tinerilor din politică în județul Neamț și acest lucru stârnește interesul mediei internaționale și iată că norvegienii au fost primii interesați să urmărească mersu lucrurilor din partea unui partid cu oameni noi și din partea unui om care a studiat și a lucrat mai mulți ani în Norvegia. Jurnalistul norvegian a urmărit o zi întreagă parcursul candidaților USR și a echipei”, a declarat Iulian Bulai, candidat USR Neamț pentru Camera Deputaților.

echipa-tv-norvegia

Jurnalistul norvegian și echipa sa au fost interesați să afle cum se desfășoară o campanie electorală în România, care este prcepția nemțenilor despre candidați și cum a reușit USR să fie creditat cu încredere din partea românilor la doar câteva luni de la înființare.

* acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.