Fără documente pentru lemnul transportat

de | 29/01/2017 | Actualitate, Rural

Polițiștii din cadrul Secției de poliție Sagna și un reprezentant al Ocolului Silvic Horia organizat o acțiune pe raza comunei Gâdinți, pe DN 15D pentru depistarea persoanelor care transportă ilegal material lemnos. Vineri după-amiază, în jurul orei 16.45, la ieșirea din localitate, pe podul peste râul Siret a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din Doljești, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4,25 metri cubi de lemn de fag și paltin, secționat pentru foc. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a efectuat doua transporturi de material lemnos cu același document de însoțire a mărfii.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 5.000 lei și a fost confiscat lemnul, de circa 1.000 lei, fiind dată în custodia Cantonului Silvic Sagna, din cadrul Ocolului Silvic Horia. Totodată, polițiștii au confiscat autoutilitara folosită la transportul ilegal de material lemnos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.