Prins cu 167 km/h în localitate

de | 29/01/2017 | Actualitate, Județean

Șoferii care au circulat la acest sfârșit de săptămână pe DN2 și DN 15D au fost monitorizați de radare. Radarele s-au aflat pe mașini inscripționate și neinscripțonate, iar polițiștii rutieri au reținut 28 de permise de conducere și au aplicat 45 de amenzi pentru depășirea limitei legale de viteză.

Printre cei surprinși de radar s-a aflat și un șofer de 22 de ani, care a fost depistat circulând cu viteza de 167km/h în localitatea Dulcești, după care autoturismul condus de acesta a mai fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 131 km/h pe un sector de drumcu restricției de viteză la 50km/h. Pentru cele două abateri săvârșite în aceeași zi, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 925 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 180 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.