Elevii ”pun note” profesorilor

de | 01/02/2017 | Educație, Județean

Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Neamț a realizat o fișă de feedback pentru profesori, pe care elevii o pot completa anonim și pot transmite, astfel, părerea lor despre profesorii care predau la clase.

Fișa cuprinde întrebări, printre altele, despre activitatea dascălilor la catedră, despre ceea ce pun profesorii în valoare în evaluarea elevilor, dacă este stimulată creativitatea lor și care este relația dintre profesor și învățăcel. Pentru majoritatea întrebărilor elevii trebuie să acorde o notă de la 1 la 10. În același timp, evaluatorii primesc recomandarea de a fi obiectivi și de a folosi un limbaj decent, fără cuvinte licențioase.  Scopul acestei evaluări este de a ajuta cadrele didactice la îmbunătățirea calității actului didactic . Elevii pot descărca fișa de pe site-ul Biroului Județean al Consiliului Elevilor și o pot preda reprezentantului clasei până mâine, 2 februarie.

Documentul poate fi vizualizat aici: https://drive.google.com/file/d/0Bw1NUjCh3qZKOWtRNWd5UU5JYzA/view

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.