(Update) Video: Au intrat sub un tir. Accident mortal pe DN15D Roman – Piatra Neamț

de | 07/06/2017 | Actualitate, Județean

Update: conform informațiilor primite de inRoman.ro, cei doi ocupanți ai mașinii erau din Roman. Amândoi aveau vârsta de 21 de ani. Mașina aparținea celui ce ocupa locul din dreapta dar pentru că avea permisul suspendat și-a rugat prietenul să-l ducă la Piatra Neamț pentru a depune niște acte.


Știrea inițială

Astăzi, 7 iunie 2017, pe DN15D Roman – Piatra Neamț, a avut loc un accident mortal în care două persoane și-au pierdut viața.

Un martor ne-a declarat următoare: „Un camion a virat dinspre Doina spre Piatra și dinspre Piatra spre Girov venea un Opel Vectra care a intrat exact sub mijlocul vagonului. Două persoane am văzut eu, e posibil să mai fi fost și în spate dar era prea strivită mașina. Au intrat sub camion fără nici un pic de racție, fără nici un pic de frână. Striviți amândoi pasagerii din față. Am văzut lucruri pe care n-am putu să le filmez, am zis că așa ceva nu pot să filmez, am venit până la Roman numai cu 50 km/h”

sursa video: Dan Brăiescu facebook, mulțumim

 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.