Începe concursul pentru directorii de școli

de | 16/07/2017 | Educație, Județean

Luni, 17 iulie, 78 de cadre didactice din județ vor trece în bănci, pentru a fi testați. Este vorba despre candidații care vor o funcție de director sau director adjunct la una dintre unitățile de învățământ din Neamț care au astfel de posturi vacante. Candidații vor trebui să se prezinte la centrul de examinare ”Colegiul Național de Informatică” Piatra-Neamț, între orele 8.00 și 8.30. Accesul candidaților se va face pe baza unui act de identitate, iar rezultatele probei scrise se vor afla în aceeași zi.

Candidații vor fi programați, mai apoi, pentru interviu. Rezultatele finale se vor afișa pe data de 2 august. Sunt scoase la concurs 42 de posturi pentru directori și 25 de posturi pentru directori adjuncți. Lista canidașilor și a posturilor vacante la unitățile de învățământ din zona Romanului o puteți consulta aici, iar lista cu toți candidații din județ o puteți vedea aici.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.