Foto: Zilele comunelor Horia și Cordun, petreceri pentru diaspora venită acasă

de | 21/08/2017 | Actualitate, Rural, Social

Nemțenii care au venit acasă în concediu, la părinți și la rude, după un an de trudă în alte țări, au fost primiți cu căldură nu doar de cei dragi din familie, ci și de autoritățile locale. În mai toate comunele din județ se organizează, în această perioadă, zile de sărbătoare pentru comunitate, tocmai pentru ca și cei veniți în concediu să beneficieze de distracția din bugetul local.

Duminică, 20 august, nu au făcut excepție nici comunele Horia și Cordun. În cele două localități au fost petreceri cu muzică și voie bună, dar și cu premierea oamenilor care s-au implicat în comunitate, a cetățenilor care au serbat nunta de aur și nu numai.

La Horia, petrecerea a început la ora 14.00 și s-a terminat seara târziu. La Cordun, petrecerea de ziua comunei a venit după alte două zile de sărbătoare, în care au petrecut oamenii din Pildești, acolo fiind serbat hramul. La fiecare dintre cele două petreceri au fost invitați colaboratori ai administrațiilor locale și au participat sute de persoane. Capul de afiș, la Horia, a fost Nadir, în timp ce cordunenii au terminat seara pe ritmuri latino, cu Pepe.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.