Artera Roman-Vest denivelată înainte de rezultatul testelor de asfalt

de | 21/08/2017 | Administrație, Local

Primăria Roman nu a primit, încă, rezultatele testelor de laborator privind calitatea străzilor din oraș. Reprezentanții administrației publice locale au precizat că așteaptă ca firma care a preluat probele să termine de făcut analizele.

Noi am achiziționat acest serviciu de la o firmă din Piatra-Neamț, au venit și au ridicat calotele, ne-au spus ce anume ne iteresează pentru ridicarea acestor probe și așteptăm rezultatele acestor analize. Probele au fost luate atât de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din două puncte, cât și din alte zone ale oraș unde au fost lucrări de reparații cu covor asfaltic. Au fost luate patru probe în total.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Între timp, calitatea unor străzi din oraș lasă de dorit, în ciuda faptului că vorbim despre investiții recente, cum ar fi artera ocolitoare Roman Vest. inRoman.ro a fotografiat duminică, 20 august 2017, asfaltul de pe această arteră, în zona barierei CFR.

inRoman.ro a atras atenția de mai multe ori asupra calității unor lucrări de asfaltare din municipiu. O modalitate de răspuns a administrației locale a fost această cerere de analizare a calității asfaltului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.