Foto: Zilele comunelor Horia și Cordun, petreceri pentru diaspora venită acasă

46

Nemțenii care au venit acasă în concediu, la părinți și la rude, după un an de trudă în alte țări, au fost primiți cu căldură nu doar de cei dragi din familie, ci și de autoritățile locale. În mai toate comunele din județ se organizează, în această perioadă, zile de sărbătoare pentru comunitate, tocmai pentru ca și cei veniți în concediu să beneficieze de distracția din bugetul local.

Duminică, 20 august, nu au făcut excepție nici comunele Horia și Cordun. În cele două localități au fost petreceri cu muzică și voie bună, dar și cu premierea oamenilor care s-au implicat în comunitate, a cetățenilor care au serbat nunta de aur și nu numai.

La Horia, petrecerea a început la ora 14.00 și s-a terminat seara târziu. La Cordun, petrecerea de ziua comunei a venit după alte două zile de sărbătoare, în care au petrecut oamenii din Pildești, acolo fiind serbat hramul. La fiecare dintre cele două petreceri au fost invitați colaboratori ai administrațiilor locale și au participat sute de persoane. Capul de afiș, la Horia, a fost Nadir, în timp ce cordunenii au terminat seara pe ritmuri latino, cu Pepe.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult