Elevii de 10 vor fi premiați de ISJ Neamț

11

Elevii de 10 din județul Neamț, care au obținut media maximă la examenul de evaluare națională, vor fi premiați de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț. Premiile sunt asigurate de Guvernul României și se acordă și elevilor care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat dar anul acesta, niciun elev din județul Neamț nu a trecut examenul maturității cu această medie.

Pentru elevii care au susținut examenul de evaluare națională, cel care se susține la sfârșitul clasei a VIII-a, premiul este de 1.000 de lei. Pentru elevii care au luat bacalaureatul cu media 10, premiul este de 3.000 de lei.

Cei șapte elevi care vor fi premiați luni, 4 septembrie, la ora 11.00, în sala de ședințe a Inspectoratului Școlar Județean Neamț sunt: Ana Anăstăsoaiei (Școala Gimnazială Borlești), Teodor Ioan Băltoi (Colegiul Național „Roman Vodă”), Elena Filip-Muraru (Colegiul Național „Petru Rareș” Piatra-Neamț), Ioana Ilinca Grumezescu (Colegiul Național „Roman Vodă”), Ioana Ana Maria Leancă (Școala Gimnazială „Vasile Alcsandri”), Miruna Mihaela Olaru (Școala Gimnazială Moldoveni), Camelia Popa (Școala Gimnazială Urecheni).

Despre elevii de 10 din zona Romanului (cine sunt și ce aspirații au), înRoman.ro a scris aici. Cei trei elevi care provin de la unități de învățământ din Roman au primit în plus, prin votul Consiliului Local, un premiu de 1.000 de lei fiecare.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.