Dorel era să îi dea foc la casă

de | 15/09/2017 | Actualitate, Local

Un bărbat care locuiește în București, dar deține un apartament în Roman, a fost cât pe ce să se aleagă cu locuința incendiată din cauza unui muncitor sau a mai multora dintre ei.

Echipa de muncitori lucra la înlocuirea parchetului în una dintre camere. De data aceasta, Dorel a fost fumător leneș, care nu s-a deplasat să arunce mucul de țigară într-un loc sigur și l-a lăsat în jurul lemnului și a placajului. De aici și până la izbucnirea incendiului nu a fost decât un pas și doar intervenția promptă a pompierilor a făcut ca această întâmplare să nu se transforme într-o pagubă importantă pentru proprietar.

Am fost alertați de producerea unui incendiu pe strada Tudor Vladimirescu, ne-am deplasat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și am constatat că incendiul provenea dintr-o cameră al unui apartament aflat la etajul doi. Am intrat înăuntru și am constatat că ardeau câteva bucăți de parchet și PFL. Cauza probabilă  este fumatul și aruncatul resturilor de țigări în locuri nepermise.”

Marcel Bujor pompier 0533

Marcel Bujor, șef gardă de intervenție Detașamentul de Pompieri Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.