Angajatorii nu au nevoie de angajați cu studii superioare

de | 19/10/2017 | Economic, Județean

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț  va organiza vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Acțiunea este una județeană și va avea loc în Piatra Neamț (la Centrul de Formare Profesională din Piața M Kogălniceanu, nr. 1-3), în Roman (la cantina Liceului „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46) și în Tîrgu Neamț (la sediul Agenției locale din str. Ștefan cel Mare, nr. 66), începând cu ora 9.00.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.” – comunicat de presă AJOFM Neamț

Până la această dată au confirmat participarea 64 de agenți economici, cu 589 locuri de muncă vacante în domenii ca industria textilă, industria mobilei, servicii, construcții. Doar 19 locuri de muncă vacante sunt pentru persoane cu studii superioare.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.