Romașcanii plătesc 200.000 de lei pentru iluminatul festiv

18

Primăria municipiului Roman se pregătește temeinic pentru sărbătorile de iarnă. În oraș a început deja montarea ghirlandelor luminoase; se montează pe bulevardul Roman Mușat, în cartierul Favorit.

Nu este pentru prima dată când montarea ghirlandelor pentru sărbători se face cu mai bine de o lună înainte: este mai cald și, prin urmare, mai ușor de lucrat în aer liber și nu există presiunea timpului atât de mare.

Dar Primăria a mai făcut și alte demersuri pentru sărbătorile ce vin: a cumpărat instalații de iluminat festiv de aproape 200.000 de lei. S-au achiziționat un ansamblu de cinci arcade luminoase (aproximativ 25.000 lei), perdele luminoase cu leduri reci (100 de bucăți, aproximativ 500 lei/buc), țurțuri (155 bucăți, aproximativ 225 lei/bucată), șiruri, dar și un nufăr (4.500 de lei). Sumele sunt fără TVA, iar instalațiile luminoase au fost achiziționate de la Neon Lighting SRL și Elba Com SA. Cel mai probabil, noile achiziții vor înfrumuseța centrul orașului, pentru că în Favorit au fost montate aceleași ghirlande ca anul trecut.

Prețurile pe care le-a plătit Primăria Roman pentru instalațiile stradale ornamentale sunt comparabile cu cele plătite de alte administrații locale din țară. Dar rezultatul se va vedea abia în decembrie, iar romașcanii vor fi cei care vor cântări cât de bine au fost cheltuiți banii lor.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.