Angajatorii nu au nevoie de angajați cu studii superioare

6

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț  va organiza vineri, 20 octombrie, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Acțiunea este una județeană și va avea loc în Piatra Neamț (la Centrul de Formare Profesională din Piața M Kogălniceanu, nr. 1-3), în Roman (la cantina Liceului „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46) și în Tîrgu Neamț (la sediul Agenției locale din str. Ștefan cel Mare, nr. 66), începând cu ora 9.00.

În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv, cadru în care se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.” – comunicat de presă AJOFM Neamț

Până la această dată au confirmat participarea 64 de agenți economici, cu 589 locuri de muncă vacante în domenii ca industria textilă, industria mobilei, servicii, construcții. Doar 19 locuri de muncă vacante sunt pentru persoane cu studii superioare.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.