Daruri de la PNL Roman

de | 23/12/2017 | Local, Politică

Moș  Crăciun a trecut pe la sediul PNL Roman și a lăsat peste 100 de cadouri pentru romașcanii fără posibilități materiale. Liberalii romașcani au împărțit darurile sâmbătă dimineață, într-o acțiune de tradiție pentru această echipă și care nu se desfășoară doar de Crăciun, ci și înainte de sărbătorile pascale.

Este o acțiune pe care o facem în fiecare an, ne dorim să oferim un zîmbet celor care au mai puțin decât noi, să fim alături de cei aflați în nevoie. Am căutat să distribuim azi pachete pentru 110 familii, pachete formate din dulciuri, cozonac, fructe, portocale, carne, ulei, zahăr, orez… sunt pachetele consistente, astfel încât o familie să poată trece decent de aceste sărbători. Urez tuturor Crăciun fericit, sărbători cu bine, la mulți ani! 2017 a fost un an greu, să se ducă în liniște și pace și  să primim cu bine 2018, un an dinamic, mai bun și cu împlinirea tuturor dorințelor.

deputat Laurențiu Leoreanu, președinte PNL Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.