Luni la Târgul de Crăciun: Los Anonimos șI What’s UP

de | 23/12/2017 | Actualitate, Județean

Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ a pregătit, pentru Sfânta zi a Crăciunului, o serie de patru recitaluri excepţionale.

Vor urca pe scena Târgului de Crăciun la Neamț pietreanca Ştefania Andone, „Los Anonimos”, Free Deejays şi What’s Up. Totul se va petrece pe scena de la Curtea Domnească, începând cu ora 18.00. Prezentarea programului va fi făcută, ca și în seara de ajun, de către Daniel Buzdugan și Talida Cozma.

Freed Deejay – înființată în 2010, trupa  este compusă din Bogdan Tascau și Rareș Varniote. Cei doi au avut multe colaborări, de exemplu cu: Nico, Ralflo, Andrei de la Alb&Negru, Buppy Brown, Paola, Mr Shammi etc. Cu piesa „Mi ritmo” au ajuns în mai multețări și are în total, adunate de pe mai multe canale YouTube, mai mult de 40 de milioane de vizualizări. Cu piesa „Leyla” anul asta au primit premiul pentru cea mai difuzată melodie străină la radio FAMA din Polonia.

Ștefania Andone – Este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Petru Rareș din Piatra Neamț, profilul mate-info.  A participat la foarte multe festivaluri naționale și internaționale și are un palmares bogat ce cuprinde premii, medalii și trofee. Anul acesta și-a adaugat în palmares încă patru trofee la Festivalul „Andantino”, Festivalul „Eu vreau să fiu o stea”, Festivalul „Cântec de stea” și a fost în finala concursului „Elevii nemțeni au talent”.

Los Anonimos – a apărut în primăvara anului 2011. Muzica celor de la ”Los Anonimos” îmbină exoticele acorduri de gipsy-flamenco, cât si ritmurile balcanice, din acest punct de vedere fiind singura formație de acest gen din peisajul muzical românesc. Formația s-a facut cunoscută prin concertele exceptionale care au avut loc în in diferite cluburi din țară. Componenţa trupei “Los Anonimos”: Geo Pahome – solist vocal, Paola Ghivirigă – solistă vocala, Cătălin Barna – clape şi chitară clasică, Bogdan Aflorei – chitară electric, Iulian Stoica – chitară bass, Mircea Harabagiu – tobe, Adrian Bulai – trompetă, Bogdănel Mantu – percuţie, Andrei Anghel – clarinet şi saxofon, Sorin Găburoi – trombone.

What’s UP (Marius Ivancea) – prima piesa de succes este ”Habar n-ai tu”, în colaborare cu Maximilian”. Urmează ““Mintea mea””, “Daca vrei””, “”Ceai””, “K la meteo”, “Iarna pe val”, “În lipsa ta”, “Cu drag”, ”Taxi”, ”Hoț de inimi” și multe altele.

 

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.