Până și câinii „iau calea străinătății”

de | 12/02/2018 | Administrație, Local

Plecarea în străinătate nu reprezintă o soluție doar pentru oamenii care speră la o viață mai bună. Primarul Lucian Micu a spus luni, în cadrul conferinței de presă, că 100 de câini fără stăpân „au luat calea străinătății” (cum bine a remarcat un coleg de presă) și au fost trimiși la familii iubitoare, care doreau să adopte un animal de companie.

Acum, la adăpostul de la marginea orașului se află 67 de patrupede, dintre care 13 ar fi fost strânse de pe stradă săptămâna trecută. De la începutul anului și până pe 10 februarie au fost adoptați doi căței. Pentru ca și romașcanii să adopte din câinii care acum nu au stăpân, administrația locală intenționează să organizeze un târg în care patrupedele să fie prezentate pentru cei care vor să plece acasă cu un prieten necuvântător.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.