Incendiu în Bahna din cauza jarului din sobă

de | 11/03/2018 | Actualitate, Fără categorie, Rural

Ziua de duminică a fost tristă pentru o familie din Bahna. Bucătăria gospodăriei a luat foc și, în ciuda intervenției pompierilor voluntari și a celor militari, mai multe bunuri au fost distruse de flăcări. Incendiul a afost anunțat la numărul de urgență 112 în jurul orei 10.00, iar de la Detașamentul de Pompieri Roman au plecat spre locul intervenției șapte subofițeri, cu două autospeciale.

În același timp, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Moldoveni a pornit spre gospodăria din comuna vecină.

În urma incendiului de la Bahna au ars bunuri aflate în bucătărie, un televizor, un radio, un telefon mobil, acte de identitate și proprietate ale proprietarului, elemente de mobilier (un pat, un dulap) și asteriala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 16 metri pătrați. Cauza probabilă a fost jarul căzut din sobă.

incendiu Bahna pompieri 1 incendiu Bahna pompieri 2 incendiu Bahna pompieri 3 incendiu Bahna pompieri 4

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.