Cât ne costă demolarea centralei ciupercă

de | 02/02/2016 | Actualitate, Local

Două centrale termice de cartier, care acum nu mai au nicio utilitate, vor fi demolate anul acesta.

Decizia cu privire la demolarea centralei termice nr. 3 -de pe strada Anton Pann – și a centralei termice nr. 6 – de pe strada C.A. Rosetti – a fost luată de Consiliul Local Roman în ședința din 26 noiembrie. Astfel, după ani de zile în care au aşteptat un investitor interesat, centrala ciupercă va fi dărâmată. În acest sens, Primăria municipiului Roman a eliberat autorizație pentru desființarea celor două immobile. Conform autorizației, demolarea centrale de pe Anton Panna costă 37.867 lei, iar cea a centralei de pe C.A.Rosetti costă 20.118 lei.

În locul celor două construcții ar urma să fie amenajate parcări rezidențiale sau parcuri de joacă, în funcție de preferințele romașcanilor ce locuiesc în zonele respective.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. mama omida

    „investitor strategic”? in traducere prost de jumulit !!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.