Impact între patru autovehicule, cu tot atâtea victime

de | 02/02/2016 | Actualitate, Local

Un accident rutier ce putea avea urmări deosebit de grave a avut loc sâmbătă, 29 ianuarie, în jurul orei 19.00, la intrarea în municipiul Roman dinspre Iași.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Boghicea, care conducea un autoturism marca Audi pe DN2 având direcţia de mers către Roman, s-a angajat în depăşirea unui tir și nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în timpul depăşirii, fapt pentru care a intrat în coliziune cu laterala stângă a acestuia. Din impact tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Ford, aceasta ricoșând într-un alt autoturism marca Mitsubishi care circula în spatele tirului. În urma accidentului a rezultat rănirea tânărului de 21 de ani, a conducătorului autoutilitarei, a conducătoarei autoturismului marca Mitsubishi și a pasagerei aflate în acest autoturism. Doar doi dintre răniți au acceptat să fie transportați la spital, pentru îngrijiri de specialite. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatelor negative ale testării cu aparatul etilotest. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.