Adolescent școlit în hoții

de | 03/02/2016 | Actualitate, Rural

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă au identificat și depistat un bărbat de 40 de ani și un tânăr de 17 ani, ambii din Icușești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

Oamenii legii îi bănuiau de mai mult timp pe cei doi și, în câteva săptămâni, au strâns probele necesare pentru reținerea suspecților. Adultul și ”elevul„ său adolescent sunt cercetați pentru faptul că în perioada 15 – 22 ianuarie ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 39 de ani din Icușești, de unde au sustras bunuri în valoarea de 1.300 de lei. Totodată, în urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că cei doi ar mai fi săvârșit un furt din locuință, comis în perioada 20 – 30 ianuarie, în dauna unui femei de 65 de ani din localitatea Spiridoneşti. Polițiștii i-au reținut 24 de ore pe cei doi pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, iar prejudiciul a fost recuperat parțial.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.