Terapia cu foc îl costă scump

de | 03/02/2016 | Actualitate, Rural

Un bărbat din Roman a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru distrugere. Motivele care îl trimit pe Vasile P. în fața magistraților romașcani sunt situația familială și alcoolul.

Combinate, acestea l-au determinat pe Vasile P. să dea foc locuinței sale pe 23 aprilie 2015, în jurul orei 22.00. Soția sa era plecată la muncă în străintate și, în urmă cu doi ani a vrut să pună capăt căsniciei. S-a răzgândit, însă. A continuat să muncească departe de casă, iar relația cu soțul nu a fost una calmă, acesta sunând-o adeseori pentru a-i cere bani și amenințând-o pe femeie că va da foc casei, dacă acest lucru nu se întâmplă. Lucrurile au scăpat de sub control în seara de 23 aprilie 2015. După o discuție telefonică aprinsă și aflat sub influența alcoolului, Vasile P. a mers în mansarda casei și a dat foc mai multor haine. Incendiul a fost atât de puternic, încât a fost nevoie de trei autospeciale ale pompierilor pentru stingerea focului, iar o persoană care locuia la o casă alăturată a fost evacuată, întrucât exista pericolul propagării focului.

Acum, Vasile P. riscă să facă închisoare pentru comportamentul său.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.