Bărbat din Horia, căutat de polițiștii nemți

de | 05/02/2016 | Actualitate, Rural

Polițiștii de investigații criminale împreună cu cei din cadrul Postului de Poliţie Horia au descins joi, 4 februarie,  pe raza și au ridicat un bărbat de 44 de ani din localitate, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a emis un mandat de aducere.

Pe numele bărbatului este emis un mandat de arestare european, de autorităţile judiciare din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt. În fapt, acesta este acuzat că la data de 21 ianuarie 2015, în jurul orei 3.25, în Germania – Mainz ar fi sustras, ajutat de alți doi complici, bunuri din incinta unui spațiu comercial. În urma bunurilor sustrase, respectiv pachete cu monede de doi euro şi lăzi cu cartuşe de ţigări, a fost creat un prejudiciu de 60.000 de euro. Bărbatul a fost preluat și escortat pentru a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Bacău.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.