Spargere la Sala Sporturilor

de | 05/02/2016 | Actualitate, Local

Joi, 4 februarie, în jurul orei 15.45, în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman s-au deplasat la Sala Sporturilor din Roman, unde au identificat un bărbat de 28 de ani, din Roman, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din primele cercetări desfășurate de polițiști, se pare că bărbatul ar fi pătruns în vestiarul din Sala Sporturilor, iar din trei haine aflate în cuier, ar fi sustras telefoane mobile tip smartphone, un portofel cu documente personale şi carduri bancare, precum şi suma de 47 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate. Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore , urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.