A dat peste două tinere și a fugit

de | 07/02/2016 | Actualitate, Rural

Un bărbat de 37 de ani din Doljești are dosar penal și este acuzat de trei infracțiuni, după ce cadrele medicale de la Spitalul Municipal de Urgență Roman au alertat polițiștii. Totul s-a întâmplat la început de weekend, în noaptea de 5 spre 6 februarie. În jurul orei 2.00,  polițiștii rutieri au fost sesizați de cadrele medicale din cadrul Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, despre faptul că două tinere sunt victimele unui accident rutier, iar conducător auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Mai multe echipaje de poliție au fost angrenate pentru identificarea conducătorului auto de 37 de ani. Acesta a fost depistat la locuința de domiciliu, unde a fost identificat și autoturismul implicat în eveniment, care prezenta urmele specifice accidentului rutier. Din primele cercetări se pare că în aceeași noapte, ceva mai devreme, în timp ce bărbatul conducea autoturismul marca Seat pe DJ207K, în localitatea Buruieneşti, într-un segment de drum în curbă la dreapta ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare şi i-a acroșat pe cei doi pietoni care se deplasau pe partea stânga a sensului său de mers. La momentul depistării, conducătorul auto a refuzat atât testarea alcoolscopică cât şi prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă, refuzul de prelevare de mostre biologice şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.