Cine sunt romașcanii cu drept la o locuință ANL

de | 08/02/2016 | Administrație, Local

Aproape 200 de romașcani au depus doar pentru a fi înscriși pe listele de așteptare în vederea repartizării unei locuințe ANL. Reactualizarea dosarelor s-a făcut pe parcursul lunii trecute, iar 99 de romașcani au fost incluși pe lista celor care ar avea acces la o astfel de locuință, atunci când vor fi locuri libere.

Alți 75 de romașcani nu au fost acceptați pe lista de așteptare, din motive diferite, precum: lipsa adeverințelor de venit pentru anul 2015, existența unei locuințe în proprietate sau lipsa dovezii locului de muncă în municipiul Roman.

Cele două liste post fi consultate aici:

1. Lista celor care au acces la o locuință tip ANL

2. Lista celor care nu au acces la o locuință tip ANL

Cei care nu sunt mulțumiți de cele decise de administrația locală pot contesta lista până la data de 12 februarie, adresându-se Biroului Unic din cadrul Primăriei municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

  1. Marius

    vezi ca esti prost informata. am vazut pe lista care ai publicat-o ca sunt persoane care s-au retrat de un an de zile, le si cunosc pe acele persoane. nu mai mintii lumea cu tot felul de stiri care nici nu sant. mai documenteaza-te putin, fi mai profi (nu Kaufland sau Lidl), ci profesionalista, sper ca ti-ai dat seama…

    Răspuns
    • Teo Rusu

      Nu cred că ai fost foarte atent. Linkul este către listele oficiale, publicate de Primăria Roman, pe site oficial. Listele acestea nu le face presa. Tocmai de aceea există o perioadă de contestație. Prin urmare, dacă ești interesat și consideri că sunt greșeli, te poți adresa Biroului Unic din Primărie, așa cum am precizat și în articol.

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.