A băut, s-a urcat la volan și a provocat un accident

de | 09/02/2016 | Actualitate, Rural

Luni, 8 februarie, în jurul orei 18.20, în urma unei sesizări, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Doljeşti au oprit în trafic, pe DJ 207 K, un autoturism marca Porsche, care circula dinspre localitatea Butea spre centrul satului Doljeşti. Procedându-se la identificarea şi legitimarea conducătorului auto, un bărbat de 51 de ani, din București, s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost condus la Poliţia municipiului Roman, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv.

„În urma cercetărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul de 51 de ani, anterior depistării în trafic, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, produs pe fondul unei depășiri efectuate de bucureștean. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe», fiindu-i reținut permisul de conducere până la finalizarea cercetărilor”, precizează un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.