Saună gratuită la bazinul de înot

de | 15/02/2016 | Fără categorie

Romașcanii care merg la bazinul de înot și plătesc pentru ședințele de înot, vor beneficia de saună gratuită. Sauna este, la acest moment, în proces de amenajare și se realizează cu costuri minime, susțin reprezentanții administrației locale.

”Se lucrează la sauna nouă ce va fi amenajată la bazinul de înot. Va avea un program orar stabilit foarte clar, dar va fi un serviciu suplimentar. Deci nu va aduce un cost pentru cei care se bucură de serviciile bazinului de înot, ci va fi un plus pentru persoanele care desfășoară activitate de agrement contra-cost, în afara programului didactic, cu copiii care vin și învață să înoate”.

Corpul saunei a fost primit drept sponsorizare, au afirmat reprezentanții administrației locale, astfel că, estimate, costurile totale de amenajare a acestui obiectiv se ridică la aproximativ 3.000 de lei. Noul obiectiv va fi dat în folosință cel mai devreme în luna martie. O oră de înot de agrement la bazinul acoperit de lângă sala sporturilor este taxată cu zece lei, iar un abonament lunar, de zece ședință, cu 80 de lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.