Tragedie pe DN 15D în comuna Horia

de | 20/02/2016 | Actualitate, Local

O fetiță a rămas fără mamă și un bărbat a rămas fără soția lui, în urma unui tragic accident de circulație care a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13.13, în afara localității Horia, pe drumul național DN 15D. Mașina în care se aflau cei trei, a cărei direcție era dinspre Roman către Piatra-Neamț, a ieșit de pe carosabilul umed și s-a izbit de un copac.

În urma impactului cu arborele de pe marginea drumului, persoanele din mașină au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor romașcani. Din păcate, pentru femeia care stătea pe locul din dreapta nu s-a mai putut face nimic. Celelalte două persoane au ajuns la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipial de Urgențe Roman.

”Era un autoturism cu două portiere și, din cauza impacului foarte dur, accesul către victime a fost destul de dificil”, a explicat maiorul Mihai Parasca, comandantul Detașamentului de Pompieri Roman, cel care a condus operațiunea de descarcerare.

”Continuăm cercetările pentru aflarea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului și pentru tragerea la răspundere a eventualilor vinovați”, a precizat comisarul-șef Valentin Băetanu, din cadrul Poliției municipiului Roman.

În zona în care a avut loc accidentul, șoseaua a fost asfalaltă în urmă cu mulți ani și nu a fost modernizată, așa cum s-a întâmplat pe mare parte din drumul către Piatra-Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.