Hoț dat pe mâna judecătorilor

de | 24/02/2016 | Fără categorie

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman s-a reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Roman, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt din data de 5 februarie. Acesta este cercetat pentru faptul că ar fi sustras din incinta a două magazine din Roman un media player auto și un telefon mobil.

Cercetările sunt continuate pentru recuperarea prejudiciului și în vederea tragerii la răspundere penală. Întrucât bărbatul, în momentul săvârșirii celor două fapte, se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă în altă cauză, marți, 23 februarie, polițiștii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman o sesizare motivată pentru luarea unei măsuri preventive mai severe. Totodată a fost sesizată instanţa de judecată, întrucât a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.