Niciun candidat pentru CAS Neamț

de | 25/02/2016 | Fără categorie

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț va avea conducere prin delegare și în perioada următoare. Niciun candidat nu s-a înscris la concursul organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru ocuparea posturilor vacante de președinți-directori generali ai Caselor de Asigurări Județene de Sănătate.

Dacă în cazul altor județe s-au înscris chiar și câte patru candidați, la nivelul județului Neamț nu există nicio persoană interesată de această funcție, așa cum reiese din borderoul cu rezultatele selecției dosarelor.

Din luna octombrie 2015, CAS Neamț este condusă de economistul Marieana Atomulesei. Aceasta a ocupat, înainte de 1 octombrie 2015, funcţia de director economic al instituţiei.

Președintele-director dinainte de 1 octombrie 2015 a fost juristul Radu Firăstrău. Acesta a ocupat funcția, prin concurs, în luna noiembrie 2013. El a fost demis pe 30 septembrie 2015, după președintele CNAS a modificat indicatorii de performanță din contractual de management. Prin acel ordin au fost demiși, atunci, aproape toți președinții-directori generali ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate din țară.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.