Punctajele pentru solicitanții de locuință ANL

de | 29/02/2016 | Administrație, Local

Reprezentanții Primăriei Roman au publicat lista cu punctajul obținut de fiecare persoană care are dreptul de a primi o locuință ANL. Pe această listă figurează 109 persoane care au îndeplinit condițiile pentru a fi evaluate. Această listă poate fi văzută aici: https://primariaroman.ro/Anunturi/2016-02-26%20PUNCTAJ%20ANL%202016.pdf

Persoanele care se consideră nedreptățite și consideră că merită un punctaj mai mare pot depune contestații până pe data de 4 martie, la Biroul Unic al Primăriei municipiului Roman.

Pentru ca o persoană să poată beneficia de o locuință ANL mai este nevoie doar de aprobarea acestei liste cu punctaje în cadrul Consiliului Local Roman și, cel  mai important, de locuințe libere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.