Tâlhărie filmată în fața bisericii (video)

de | 29/02/2016 | Fără categorie

Preotul Ionel Roșu, de la biserica ”Inima neprihănită a Mariei”, a făcut publică o filmare a unei camere de supraveghere. În materialul filmat se vede cum un adolescent merge în urma unei persoane în vârstă și, când consideră că nu este văzut de nimeni, se repede la ceea ce pare a fi o geantă. Victima opune rezistentă și se ține strâns de geantă, dar este trântită la pământ și tâlharul reușește să fugă cu prada.

Incidentul a avut loc pe strada Vasile Conta, lângă biserica ”Inima neprihănită a Mariei” – lăcașul de cult fiind cel de lîngă Școala de Artă ”Sergiu Celibidache”, la intersecția străzii Bogdan Dragoș cu strada Vasile Conta.

Tâlhăriile comise de minori reprezintă o mare problemă a romașcanilor. La un bilanț al anului 2015, reprezentanții Poliției municipiului Roman au recunoscut că fără aceste infracțiuni stradale, numărul faptelor întregistrate ar scădea cu 50%.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

4 Comentarii

  1. birlic

    MINCIUNA !!! TALHARUL NU ESTE BARBAT !!! ESTE O FEMEIE !!! PRIVITI CU ATENTIE LA MERSUL ACELEI PERSOANE – ESTE MERS DE FEMEIE !!! ASA PROCEDEAZA POLITIA ROMANA – DEZINFORMEAZA SI ASCUNDE ….” SUB PRES ” PROASTA PREGATIRE SI INDOLENTA PERSONALULUI !!!

    Răspuns
  2. boasa

    De unde stiti dumneata ….eu cunosc personal aceal talhar si e baiat chiar minor are 14 15 ani …..nu judecati daca nu stiti

    Răspuns
  3. zeTu

    Este baiat de 16 ani ! Este din sat cu mine 😉 . Vezi ca vorbesti prostii , nu e adevarat ceea ce spui tu 😉 , este un baiat .

    Răspuns
  4. chirila

    asta este din sat cu mn si este baiat si acum ii se spune babofil (porecla lui era babuin )

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.