Vedetele, „ambasadori” pentru turismul în Neamț

de | 29/02/2016 | Fără categorie

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Daniel Vasiliu Macovei, propune ca la următoarele ediţii ale Târgului de Turism al României, judeţul Neamţ să îşi valorifice şi mai bine potenţialul, folosindu-se de vedetele naţionale care îşi au rădăcinile în Neamţ. Acesta a ajuns la această concluzie după ce a vizitat standul Consiliului Judeţean Neamţ, la cea mai recentă ediţie a târgului.

„Sâmbătă, 27 februarie, am fost la Romexpo, la Târgul de Turism al României, şi am fost extrem de încântat de cum era standul CJ şi fără nici o exagerare afirm că era pe podium, în comparaţie cu standurile celorlalte judeţe. A fost bine poziţionat, de trei ori mai mare decât cel al judeţului Iaşi ori al Sucevei, cu o multitudine de pliante şi CD-uri care conţin informaţii care i-au acaparat pe turişti. Pentru că era situat în centrul pavilionului, permitea o abordare simplă pentru cei interesaţi de traseele turistice din Neamţ. Pentru viitor, ce mai putem face este să ne «legăm» de vedetele naţionale care s-au născut în zona noastră, să fie «punţi» între noi şi turişti, să fie portavocea judeţului în faţa celor care vor să ne viziteze, să le vorbească despre frumuseţile de care se pot bucura turiştii în Ţinutul Neamţului!“, a declarat vicepreședintele Daniel Vasiliu Macovei.
Conform organizatorilor, printre numele sonore care au ajuns în standul judeţului se numără tenismenul Ilie Năstase, dar şi numeroşi parlamentari, demnitari din administraţia centrală, artişti.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.