Niculina Dobrilă, noul prefect al județului Neamț

de | 02/03/2016 | Frontpage

Niculina Dobrilă este noul prefect al județului Neamț. Informația a fost făcută publică de Guvern, în urmă cu câteva clipe. Niculina Dobrilă nu este deloc străină de Prefectura Neamț. Între 2006 și 2009, aceasta a fost subprefect de Neamț. Anterior, Niculina Dobrilă a fost consilier juridic la Prefectură (1993-1995), șef al Biroului pentru aplicarea legilor fondului funciar (1995-2000) și secretar general al județului (2001-2005).

După ce a fost demisă, în vremea premierului Boc, Niculina Dobrilă a încercat să intre în magistratură. Noul prefect al județului are 50 de ani. Niculina Dobrilă este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” IAși și a făcut, de-a lungul anilor, mai multe cursuri postuniversitare.

Noul prefect va fi învestit în funcție după ce numirea va fi publicată în Monitorul Oficial.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Avatar

    In sfarsit am scapat de acest slugoi PSD-ist, acest PSD-ist a facut blat cu primarul de Sabaoani, iar acum trebuie sa dea socoteala la DNA

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca