Mărțișor nedorit: Vlad Angheluță nu mai este prefect la Neamț

de | 02/03/2016 | Fără categorie

Prefectul de Neamț, Vlad Ioan Angheluță, a fost demis în ședința de Guvern de miercuri, 2 martie. Anunțul a fost făcut la finalul ședinței, de Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. În aceeași ședință au mai fost demiși prefectul de Bacău, prefectul de Constanța și cel de Sălaj.

„Eu, practic, nu am fost demis, mi-a încetat detașarea, fiindcă aceasta este formula corectă. Mă voi întoarce în administrație, fiindcă îmi place. După ce va fi numit un nou prefect, eu mă voi întoarce pe funcția de director executiv la Direcția de Asistență Socială Târgu-Neamț”, a afirmat Vlad Angheluță.

Reprezentantul Guvernului României a precizat că în locul celor patru prefecți vor fi numiți inspectori guvernamentali, care cunosc județul pe care îl vor coordona. Până la această oră, în Monitorul Oficial nu a fost publicată nicio hotărâre de Guvern referitoare la schmbările de prefecți.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.