Schimbări la ApaServ Roman

de | 10/03/2016 | Fără categorie

Noul șef al regionalei Est a companiei ApaServ este Bogdan Curcudel. Acesta îl înlocuiește pe Cristian Buzdugan, care a fost șef al Regionalei Est în ultimii ani.

Decizia s-a luat în ședința de Consiliu de Administrație (CA) a ApaServ din data de 2 martie. Cristian Buzdugan a confirmat informația, dar a refuzat să comenteze situația, întrucât este, în continuare, angajat al companiei de apă și canalizare.

Este posibil ca hotărârile CA de la ședința din data de 2 martie să fie anulate. Adunarea Generală a acționarilor se întrunește astăzi, la ora 14.00, iar pe ordinea de zi ar fi desființarea actualului CA. Nemulțumirea membrilor AGA ar fi aceea că mai multe posturi din cadrul companiei au fost desființate. Este, în principal, vorba de posturi de conducere, cum ar fi cel de ”șef comerical regional”. Prin aceste modificări ale organigramei se face o economie în ceea ce privește cheltuielile de personal.

Rămâne de văzut care va fi situația în ApaServ după întrunirea AGA.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.