UNPR Neamț merge pe mâna lui Valeriu Steriu

de | 10/03/2016 | Fără categorie

Organizația județeană a partidului Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) îl va susține pe deputatul Valeriu Steriu la alegerile interne, în care se va desemna viitorul președinte al UNPR, după demisia lui Gabriel Oprea.

Anunțul a fost făcut joi, 10 martie, după ședința Biroului Politic Executiv al UNPR, ședință la care a participat și Valeriu Steriu. Acesta este și coordonatorul campaniei UNPR la nivel național. ”Am discutat în cadrul acestui Birou chestiuni care țin de activitatea politică a organizației noastre. Organizația județeană a UNPR Neamț este ferm convinsă că domnul Steriu va fi viitorul președinte al partidului”, a afirmat Daniel Vasiliu.

”Astăzi am analizat stadiul actual al organizației județene Neamț pentru pregătirea campaniei pentru alegerile locale. Este o organizație puternică, suntem o echipă mare aici, la Neamț, și pute mspune că ne mândrim cu această echipă în toată țara. A fost prima organizație pe țară la alegerile locale în 2012, a performat și la alegerile parlamentare, dar și la cele pentru Parlamentul European”,a declarat Valeriu Steriu.

Alegerea unui președinte al UNPR se va face pe data de 26 martie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.