Accident spectaculos pe strada Griviței (galerie foto)

de | 11/03/2016 | Actualitate, Local

Un accident rutier spectaculos a avut loc pe strada Griviței vineri, la prânz. Din primele informații ale polițiștilor care au venit la fața locului, este vorba de un eveniment rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Un Matiz care se deplasa dinspre Hotel, pe strada Griviței, către strada Bogda Dragoș, a oprit pentru a da prioritate unui autoturism Volskwagen alb, ce venea din sens opus. Din spatele Matizului, șoferul unei mașini Mazda nu a mai avut răbdare sau nu a văzut că Matizul a oprit pentru acordarea priorității, astfel că a intrat cu mașina în spatele Matizului, după care s-a ciocnit frontal cu autorismul Volskwagen.

În urma impactului, autoturismul Mazda a ajuns cu roțile în sus, iar celelalte două mașini au fost avariate destul de tare.  ”Din fericire nu sunt victime. Evenimentul rutier a avut loc în apropiere de intersecția străzilor Dimitrie Cantemir cu Griviței. Au fost implicate trei autoturisme. Toți cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Nepăstrarea distanței în timpul mersului, o cauză banală duce la un accident rutier spectaculoas”, a afirmat subcomisar Iulian Cloșcă, din cadrul Poliției Rutiere Neamț.

Șoferul Matizului a declarat că s-a speriat foarte din cauza impactului și că i-a fost puțin rău, dar că și-a revenit.  ”Veneam de la hotel. Era în fața mea o dubă carosată. Aici am oprit în spatele dubei și mașina albă venea din față. Eu i-am dat prioritate, am oprit, iar cel din spate s-a izbit în mine și, mai apoi, în celălalt, și apoi s-a răsturnat. Eu am axul strâmb. Cât a costa…. atât a costa. N-a murit nimeni, toți sunt sănătoși”, a zis șoferul Matizului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.