Demisie în Consiliul Județean

de | 14/03/2016 | Fără categorie

Ioan Păcală, consilier județean din partea PSD a demisionat azi, 14 martie, din legislativul județean. Ioan Păcală a motivat gestul său ca o consecință a modului în care a coordonat lucrările la avaria de amploare a rețelei din municipiul Piatra-Neamț. În urma acestei avarii, pietrenii au rămas fără apă la robinet timp de patru zile. Ioan Păcală a demisionat din Consiliul Județean Neamț, dar rămâne, în continuare, angajat al companiei județene ApaServ.

De altfel, ședința de urgență a Consiliului Județean Neamț, care a avut loc azi, la prânz, a avut pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre, tot ca urmare a avariei majore la rețeaua de apă a pietrenilor. Consilierii care au fost prezenți la ședință au acordat mandat special ”reprezentanților Consiliului Județean Neamț în Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Județene ApaServ SA ca să dispună, în regim de urgență, revocarea membrilor Consiliului de administrație al acesteia, ca urmare a analizei cauzelor care au determinat gestionarea defectuoasă a avariei produse la sistemul de alimentare cu apă potabilă a municipiului Piatra-Neamț în intervalul 9-13 martie 2016”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.